Oplev Marokko – En rejseguide

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Fra det travle byliv i Marrakech til den fredfyldte ro i Sahara-ørkenen, Marokko er et land fuld af kontraster. Der er så meget at se og gøre i denne nordafrikanske nation, og det er let at se, hvorfor det er blevet et så populært turistmål i de senere år. Men hvor skal du starte? Læs videre for at få vores ultimative rejseguide til Marokko.

Ingen rejse til Marokko ville være komplet uden et besøg i landets mest berømte by, Marrakech. Marrakech, der også er kendt som “den røde by” på grund af den rød-orange nuance af dens bygninger, er en travl metropol fuld af markeder, moskeer og madrassaer (islamiske skoler). Sørg for at forhandle med sælgerne på Jemaa el-Fnaa, byens hovedtorv og stedet med de berømte madboder, og glem ikke at udforske de labyrintagtige passager i Medinaen.

Et besøg i Marokko ville ikke være komplet uden at tilbringe noget tid i Sahara-ørkenen. Sahara er verdens største ørken og dækker et areal på over 9 millioner kvadratkilometer. Overraskende nok er den hjemsted for en bred vifte af plante- og dyreliv, herunder kameler, som længe har været tilpasset livet i dette barske miljø. Tilbring et par dage med at udforske Sahara på kamel eller 4×4, inden du vender tilbage til civilisationen. Tro os, det er en oplevelse, du sent vil glemme!