Rekruttering

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Find det bedste match til virksomheden

Står du og skal finde den nye medarbejder til din virksomhed, kan det være en rigtig svær proces. Her kan et rekrutteringsbureau være vejen frem.

Find det rigtige match

Karsberg er et grundigt Rekrutteringsbureau, som med en høj faglighed finder det bedste match mellem virksomhed og medarbejder. Især har Karsberg stor erfaring med at rekruttere og headhunte topledere, ledere og specialister inden for

  • Finans og økonomi, for eksempel CFO, økonomidirektør, regnskabschef, business- og finans controller
  • IT, for eksempel CIO, IT-chefer, programmører, front end og back end og full stack specialister
  • Salg og marketing, for eksempel CCO, salgschefer, tekniske sælgere i Danmark og internationalt
  • Teknik, for eksempel COO, fabriksdirektør, produktions- og udviklingschef og tekniske specialister

Med den store erfaring er du sikret at finde præcis den medarbejder, som mangler i din organisation. Det kræver ikke mere end et opkald til en af specialisterne hos Karsberg, før du er i gang med processen. Og hvem ved, måske den rigtige medarbejder findes lige rundt om hjørnet.

Sørg for, at medarbejderen bliver

Den rigtige medarbejder er guld værd for din virksomhed – hvis de bliver. For en af de helt store udfordringer er at få den nye medarbejdere godt ind i virksomheden, få dem selvkørende hurtigt og ikke mindst få dem til at trives. Glade medarbejdere bliver i virksomheden, og de yder også det ekstra. Karsberg tilbyder udover headhunting og rekruttering også onboarding, hvor der er fokus på, at medarbejderen får den helt rigtige indkøring.

Du kan se meget mere på www.karsberg.dk