På forkant med trivselsmåling gennem Visma Engage

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Leder du efter en måde at måle medarbejdernes trivsel på uden at bruge en masse tid på det? Visma Engage er på forkant med trivselsmåling med vores innovative og brugervenlige værktøj.

Visma Engage giver medarbejderne en nem måde at måle deres trivsel på og få indsigt i deres sundhed og velvære. Værktøjet er baseret på den nyeste videnskabelige forskning og giver medarbejderne et omfattende overblik over deres trivsel.

Værktøjet er let at bruge og tager kun få minutter at udfylde. Det er også fortroligt og sikkert, så medarbejderne kan være sikre på, at deres data er i sikkerhed.

Så hvorfor ikke prøve

Spar tid med Visma Engage’s måling af medarbejdernes velbefindende

I takt med at organisationer stræber efter at gøre mere med mindre, vender de sig til teknologi for at hjælpe dem med at optimere deres drift. Visma Engage er på forkant med denne tendens og tilbyder en række værktøjer, der hjælper organisationer med at spare tid og penge, samtidig med at de får indsigt i medarbejdernes velbefindende.

Visma’s medarbejder er hurtigt og nemt at bruge og giver værdifuld indsigt i medarbejdernes velbefindende. Værktøjet er baseret på den nyeste forskning om medarbejdernes trivsel og er designet til at være brugervenligt og intuitivt.

Organisationer kan bruge Visma Engages værktøj til måling af medarbejdernes trivsel til at:

Identificere områder, der giver anledning til bekymring: Værktøjet giver mulighed for organisationer til hurtigt at identificere områder, hvor medarbejderne har det svært og har brug for støtte.

Værktøjet giver organisationer mulighed for hurtigt at identificere områder, hvor medarbejderne har det svært og har brug for støtte. Benchmarking af fremskridt: Værktøjet kan bruges til at benchmarke en organisations fremskridt over tid, hvilket er med til at sikre, at medarbejdernes trivsel løbende forbedres.

Værktøjet kan bruges til at benchmarke en organisation’s fremskridt over tid, hvilket bidrager til at sikre, at medarbejdernes trivsel løbende forbedres. Skræddersyet støtte: Værktøjet kan bruges til at skræddersy støtte og interventioner til medarbejdernes specifikke behov.

Værktøjet kan bruges til at skræddersy støtte og interventioner til medarbejdernes specifikke behov. Omkostningseffektivt: Værktøjet er omkostningseffektivt og tager hensyn til de organisationens ressourcer og budget.

Visma Enterprises er engageret i at hjælpe organisationer med at forbedre medarbejdernes trivsel og har et team af eksperter, der kan hjælpe organisationer med at implementere værktøjet og få mest muligt ud af dets funktioner. Kontakt Visma i dag for at få mere at vide om, hvordan værktøjet kan gavne din organisation.