Forretninger i fattige områder

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Virksomheder i fattige områder fejler ofte på grund af mangel på ressourcer og muligheder. Dårlig infrastruktur, begrænset adgang til kapital og mangel på uddannet arbejdskraft kan alle føre til problemer med at opretholde driften. Desuden har kunder med lav indkomst måske ikke råd til de produkter eller tjenester, som virksomhederne i disse samfund tilbyder.

Uden tilstrækkelig efterspørgsel efter deres tilbud, virksomheder kæmper for at holde sig oven vande. Dårlig ledelsespraksis og utilstrækkelig markedsføring kan også være medvirkende til, at virksomheder i fattige områder går konkurs. Uden tilstrækkelig viden om, hvordan man driver en virksomhed, er det sandsynligt, at iværksættere vil gå i stå. De er måske ikke i stand til at udvikle effektive strategier til at tiltrække kunder eller forvalte deres økonomi.

Desuden har de måske ikke adgang til de nødvendige ressourcer og værktøjer til at lykkes. Resultatet er, at deres virksomheder fejler, og at disse områder til gengæld forbliver fattige. Ved at investere i erhvervsuddannelse og ressourcer til iværksættere med lavindkomstbaggrund er det muligt at hjælpe dem med at skabe succesfulde virksomheder, der skaber økonomisk vækst i deres lokalsamfund.