Få noget mere plads i form af cloud løsninger

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Når det kommer til cloud, er det ofte en løsning folk bruger, når de løber tør for plads. cloud er noget som alle kan få købt, hvis det er man står og mangler det. Har man en familiecomputer stående derhjemme, som bruges af ens børn og en selv. Så er det ofte også noget, som indeholder billeder, filer og lignende der er værd og sikre. Det er ikke altid de er sikre på computeren, især ikke når der er flere der bruger computeren.

Det er ikke til og sige hvem, der kommer til at åbne den forkerte mail, som hacker alle filerne eller holder dem til fange. En af de mere kendte på området, er filer der bliver holdt til fange for en løsesum, og hvis man ikke betaler mister man filerne. Det kan være alt lige fra en mail, der tilsyneladende virker uskadelig, til direkte angreb på computeren. I alle tilfælde er det godt, at have en backup plan, såsom løsninger i skyen.

Sørg for der er intet arbejde som går til spilde

Det er super træls og bruge en masse tid på noget skolearbejde eller voksenarbejde og så miste det hele til en virus eller en tilfældig kop vand der falder ned i computeren. Alt hvad man kan gøre for at hindre det gør mere skade end højst nødvendigt, kan også anses for at være ansvarlig. Så hvis det er man har brug for den løsning, som kan redde hele familien fra og miste en masse vigtige ting, er det også noget som kommer i form af skyløsninger.

Det er heller ikke noget, som koster en formue og få gjort ved en computer i dag, og det er jo alt andet lige også en super fed ting og kunne tage højde for. Så er det noget man står og mangler i form af computeren i hjemmet, en man tager med på arbejdet eller med i skolen, er det også super nemt og hurtigt og få det sat op i dag. Det kræver ikke meget af en og få sat op og er som sagt også billigt for en.