En god ven i nøden – når uheldet er ude efter bilen

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Heldigvis forløber det meste kørsel på vejen uden uheld. Der kan være irriterende situationer, hvor andre billister kører med hovedet under armen. Men hvis man selv er ekstra observant, så kan de dumme situationer løses uden uheld. Uheld kan dog ske alligevel, desværre. Der kan være uforudsete ting og hændelser, der spiller ind på ens egen kørebane. Det er derfor godt at have forsikret sin bil i disse tilfælde. Selvom om der er selvrisiko på langt de fleste forsikringer, så kan det være en god håndsrækning i nøden.

Et af de bilværksteder, der hjælper med Forsikringsskader på bil er K2biler. K2biler er et bilværksted, der også tager alle typer af forsikringsskader på bil ind. Det gælder uanset om det er ridser, buler eller større reparationer. K2 bilværksted i Ballerup kan fikse det hele. Når man har forsikringen ind over en skade på sin bil, så må man selv bestemme, hvilket bilværksted, man vælger at få bilen repareret på.

K2biler tilbyder en lånebil, mens bilen bliver repareret. Vælger man K2 Biler til at ordne sin forsikringsskade, så klarer K2biler det administrative. Det vil sige, at de takserer skaden og får den godkendt hos det aktuelle forsikringssag. Hvis skaden ved et uheld ikke skulle være dækket af forsikringen, så får kunden det selvfølgelig at vide med det samme. Er man som skadeslidt kunde i tvivl om, hvordan en skadesanmeldelse udfyldes, så hjælper K2biler selvfølgelig også med dette. Ved at få bilen repareret på værkstedet i Ballerup, beholder bilen stadig sin fabriksgaranti.

Udover at hjælpe nødslidte kunder med forsikringsskader på biler, så fungerer K2biler også som et helt almindeligt autoværksted. Det, der skiller K2biler fra nogle af de andre værksteder, er en ekstra god betjening. Har man problemer med transport til og fra værksted, så henter K2biler gerne.