Disneyland, Universal Studios, SeaWorld, Busch Gardens

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Der findes forlystelsesparker over hele verden, og hver enkelt har sine egne unikke attraktioner. Fra det klassiske Disneyland i Anaheim, Californien, til den nyeste tilføjelse Universal Studios i Osaka, Japan, er der en forlystelsespark for enhver smag.

Hver forlystelsespark har noget særligt, der adskiller den fra de andre. For eksempel er Disneyland hjemsted for nogle af de mest ikoniske forlystelser, som It’s a Small World og Pirates of the Caribbean. Universal Studios er på den anden side kendt for sine forlystelser og attraktioner med filmtemaer som The Wizarding World of Harry Potter og Jurassic Park.

Disneyland, Universal Studios, SeaWorld, Busch Gardens

Disneyland er den oprindelige Disney-temapark i Anaheim, Californien. Den åbnede første gang i 1955 og er hjemsted for klassiske forlystelser som Torneroseborgen, It’s a Small World og Pirates of the Caribbean.

Universal Studios er en park med filmtema og ligger i Orlando, Florida. Der er forlystelser og attraktioner baseret på populære film og tv-serier som Harry Potters trolddomsverden, The Simpsons og Jurassic Park.

SeaWorld er en park med havliv som tema og ligger i Orlando, San Diego og San Antonio. Besøgende kan se optrædener af dræberhvaler, delfiner og andre havdyr samt deltage i praktiske møder med dyr.

Busch Gardens er en park beliggende i Tampa, Florida og Williamsburg, Virginia. Her er der rutsjebaner, shows, dyreoplevelser og madoplevelser. Besøgende kan også komme helt tæt på nogle af parkens dyr, f.eks. tigre, løver og giraffer.