Badebroer til ethvert formål.

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Mange sommerhusejere glæder sig over, at der ofte findes badebroer, nær deres sommerhus ved vandet. Mange danskere elsker at kunne kaste sig ud i bølgen blå, og især nu, hvor sommeren nærmer sig. Dejligt friskt rent badevand, hvor både små og store kan boltre sig i det stille vand, eller i bølgerne, når vinden blæser over havet.
Mange grundejerforeninger vil gerne investere i en badebro, for det er også med til at flere vil bruge stranden. Der findes mange forskellige slags badebroer. Det hele afhænger af, hvilket behov man har. Vil man gerne have en løsning, der er vedligeholdelsesfri? Så skal man vælge Pro´bro som er lavet af saltvandsbestandigt komposit med et brodæk af komposit. Materialet er både slidstærkt og vedligeholdelsesfrit. Er det ok, at man engang imellem skal vedligeholde broen? Så skal man vælge Pro´broen som er udført i trykimprægneret fyrre eller lærketræ. Konstruktionen og designet gør det let at opsætte og nedtage broen

Let at afmontere

Ved Pro´broen er det let at afmontere plankerne i fag, således at ikke hver planke skal afmonteres. Det er afgørende, at en badebro er let af afmontere og sætte op. Det er meget relevant ved køb af badebro. Den skal kunne dække kundens behov, så det bliver en god oplevelse, at være ejer af en badebro.
Go´Broen kan også vælges. Den er 2,5 meter lang og 1,2 meter i bredden. Det vil sige, den er noget længere og bredere end Pro´broen. Den kan især, være god i et område, hvor man ved, der er flere badegæster på en gang.
Man kan få badestige, bænk eller læhegn monteret på selve broen. Det er bare med at finde ud af, hvordan badebroen præcis skal se ud.
På pro-bro.dk kan man læse, hvilke badebro projekter der er blevet lanceret. Hvem der endnu engang har fået glæde af, køb af badebro, så endnu flere kan kaste sig i bølgen blå.
https://www.pro-bro.dk/badebro/