Alt til gør det selv projekter

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Foråret er på vej. Erantis og vintergækker kigger op af jorden. Det bliver senere mørkt, og tidligere lyst. Så er det os danskere får lysten til gør det selv projekter. Man vil gerne igen i haven, og grave i jorden. Måske skal der bygges en udestue så man kan udnytte de lyse timer. Eller garagen og skuret trænger til en kærlig hånd. Trælast er dermed en mulighed, når man skal indkøbe materialer til ens gør det selv projekter.
På net2traelast.dk findes der også færdige shelters og redskabshuse. Eller hvad med et drivhus i haven, så der kan dyrkes peberfrugter og agurker. Det er så dejligt, at der nu er større mulighed for at være længere ude, uden man skal fryse fingrene af. Det kribler i vores fingre for at forny omgivelserne udenfor. Lave de bedste betingelser for at det bliver attraktivt at være ude forår og sommer. Trælast har efterhånden mange forskellige redskaber og tilbehør til udendørs brug. På net2traelast.dk kan man finde alt det man behøver. Man kan søge på det produkt man leder efter, eller bruge en af de mange emneopdelte faner.

Gør det selv

Hvis man har træfacader, der skal males, er det også oplagt at gøre det forår eller sommer. Især er det godt at huske, at behandle træoverflader som gavle med træolie, da det forlænger træets leveevne.
Er haveredskaberne rustne eller gået i stykker, findes der også råd for det. Her kan man købe nye redskaber, så man igen kan få luget i haven. Det er vigtigt, at ens haveredskaber er i orden, og dermed kan holde til at blive brugt i haven.
Skal man have lavet udendørs træarbejde, findes der diverse værktøj og beslag på webshoppen. Er man en handyman, er det oplagt at kigge ved en trælast, efter det nødvendige grej. Det er en glæde at gøre det selv, og nyde det færdige resultat.
Klik ind og find inspirationen til det næste udendørs projekt.