Poetzsch er den bedste grænsebutik i Tyskland

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Spar penge ved at handle ind i Tyskland

Er du ikke klar over, at der er mange penge at spare ved at handle ved den dansk/tyske grænse, så ved du det nu, og det er bare med at få startet bilen, og komme afsted med at handle hos Poetzsch der er danskernes førende grænsebutik at handle i. Der flere afdelinger af Poetzsch langs grænsen, og de fører et stort og varieret vareudvalg af såvel dagligvarer som luksusvarer.

Lav en dagstur ud af det

Rigtig mange jyder har nærmest altid gjort det, det der med at køre til grænsen for at handle stort ind til hverdag og til fest. Der er mange penge at spare på alle varegrupper, momsen er lav modsat herhjemme i Danmark, hvor priserne er i vejret. Så vil du gerne have dit husholdningsbudget til at række langt, så kan du med fordel handle ind ved grænsen. Lav en dagstur ud af det og hyg jer med, at I skal ud at køre og handle ind. Smør en madpakke eller spis på café ved grænsen, det er også mega billigt og hyggeligt. Læs mere i Poetzsch avis via linket her og tag forskud på glæderne ved at handle i Tyskland https://www.poetzsch-padborg.dk/
I Tyskland er det alt man kan spare penge på, lige fra fødevarer til tøj, ydelser som tandlæger, frisør, mekanikere og fysioterapeuter og det har mange danskere efterhånden fået øjnene op for. I Tyskland har de en høj standard, og der bliver ikke sjusket med tingene, de er garanten for kvalitet, og det samme gælder, når du handler ind hos Poetzsch. De sælger gode varer, de kendte mærker finder du i stort udvalg til gunstige priser, jo det er en ren sparebøsse at gemme ens penge, og vælge at handle ind ved grænsen. Folk kommer langvejs fra for handle, og det gør man kun, fordi det kan betale sig at gøre, ellers er det jo på alle måder spil af hårdtjente penge og dyrebar fritid at køre helt derned!.