Lyt til hinanden – eller stilheden

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Alle med et arbejdsliv ved, at kroppen kan trænge til en pause efter en lang arbejdsuge. Weekenderne er som et helle, hvor vi kan sove lidt længere og spise maden i lidt langsommere tempo og tale med hinanden lidt længere. I weekenderne kan man søge de oplevelser, der får kroppen til at slappe helt af.

Dyrk hinandens selskab i tavshed

Der, hvor jeg slapper mest af, det er, når jeg er sammen med én, jeg holder af, og vi kan fortælle hinanden de ting, som hverdagen ikke giver rum for. Det kan være på en café, hvor vi har god tid til at lytte på hinanden.

Eller det kan være i biografen. Det er nok min favorit, når alt kommer til alt.
For i biografen er der sat tid af til, at roen kan falde. Her kan jeg fokusere, og jeg er sikker på, at ingen kan nå mig på mobilen. Kun den rene oplevelse. Arhh.