Kantklipper og trimmerhoved

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Dumme kanter

Der er simpelthen så mange dumme kanter på min grund, har græs over det hele, og ved mine buske, ved terrassen, ved urtehaven, ved trampolinen og det bliver ved. Jeg kan aldrig komme derhen med min plæneklipper, og selv min nye robotplæneklipper kan ikke komme helt ud i kanterne, så jeg har investeret og købt en ny kantklipper som jeg hyggeligt går rundt med hver anden weekend for at holde mine kanter nede. Problemet er dog, at den hele tiden går i baglås og jeg ikke kan finde ud af hvorfor, jeg har prøvet at skifte til forskellige tråde på selve trimmeren, og prøvet at kigge på selve motoren, men der sker ingen ændring. Jeg er derfor lidt i vildrede, men jeg mangler at kigge på selve hovedet for at se om problemet er der.

Løsningen på problemet

Jeg kiggede og kiggede online og fandt ud af at mange kantklippere kan have et problem med trimmerhovedet, og at årsagen til at den går i baglås så mange gange, er grundet et fejlagtigt trimmerhoved, eller et trimmerhoved som ikke passer til kantklipperen. Dette kan åbenbart ske selv ved det trimmerhoved der følger med til den kantklipper man køber. Det havde jeg slet ingen idé om. Jeg har dog endeligt fået købt mig et nyt trimmerhoved, som fungerer præcis som det skal, og jeg oplever ikke længere at min kantklipper går i baglås. Det er skønt, da jeg bruger gevaldigt mindre tid på at klippe min kanter nu, da jeg ikke hele tiden skal genstarte den.